La Riera Major i el Molí de la Barita

Riera Major, agost 1996

Sortir de la ciutat tots els caps de setmana era una de les meves obsessions. No podia suportar la idea no veure verd, per dir-ho d’alguna manera, almenys un dels dos dies del cap de setmana, fos dissabte o diumenge. Una altre de les obsessions eren les fotografies d’aigua tal i com ja he explicat en una altre entrada.

Riera Major, octubre 1994

En una de les sortides dominicals al Montseny i les Guilleries vaig descobrir el restaurant El Molí de la Barita, prop de Viladrau i al costat mateix de la Riera Major, una riera amb aspecte de riu que neix prop del Matagalls i que arriba fins al Pantà de Sau.

Riera Major, octubre 1994

Així que tant si anava a Santa Fe del Montseny o als voltants de Viladrau el restaurant era el lloc ideal per acabar una matinal i tornar a la tarda a casa amb la satisfacció d’haver vist verd i haver fet unes quantes fotos.

Riera Major, setembre 1998

De gaire bé totes les sortides al Montseny i les Guilleries en tinc un bon record, tant si fossin a l’hivern, a la primavera, estiu o tardor. De les fotos hi ha una mica de tot. Fotos que m’agraden i fotos molt vulgars que no tenen res o gairebé res.

Riera Major, novembre 1993

En aquesta entrada n’hi poso unes quantes, tot i que, no de totes sis n’estic del tot satisfet.

Riera Major, abril 1996

Esta entrada fue publicada en Indrets. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *