Ribes de Freser, 20 segons

 

Ribes de Freser, abril 1997

Les vacances de Setmana Santa de l’any 1997 van ser uns dies de moure’s molt amb cotxe. Vaig descobrir la carretera de Queralbs a Fontalba, la pista des del mirador de Gresolet fins a Gisclareny passant pel coll de les Bassotes i el de la Bena, i la que puja al coll de Jou des de Bruguera.

A més a més, vaig fer les primeres fotos nocturnes d’estels (circumpolars) a Perafita.

De la pista de Fontalba i la vista del Balandrau i les Gorges del Freser ja en vaig fer una entrada mesos enrere. En aquesta entrada hi poso la foto de Ribes al capvespre feta des de la carretera de Bruguera. No recordo exactament quantes fotos vaig fer, però si que la càmera que feia servir, una Nikon 401, no tenia rosca per a cable disparador, així que m’havia de conformar a fer una exposició màxima d’uns 20 segons quan fixaves el diafragma a f32.

Em vaig esperar a que hi hagués una mica de tràfic a la carretera de Ripoll i a la de Campelles per fer la foto. Les llums de Ribes ja eren enceses, i al cel encara hi havia una mica de llum, fet que feia que es distingissin prou bé els cims dels dos Torreneules. El resultat es aquesta foto que per ser de les primeres llargues exposicions és prou correcte.

Esta entrada fue publicada en Fotos comentades, Indrets. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *