Muntants i cablejat elèctric i telefònic

Hi va haver-hi una època que em vaig obsessionar en fotografiar pals i cablejat en general. Trobava que donaven certa profunditat a les imatges. Però hi ha alguna cosa bonica al darrera d’aquests objectes? Sincerament no. Els pals i el cables delimiten la imatge, creen línies o diagonals que son de fàcil lectura dins d’una imatge. Està clar que si la imatge sense pals no funciona, la imatge amb pals i cables tampoc. Avui em dia es tendeix a soterrar-ho tot, però a les ciutats i en alguns entorns rurals encara en queden.

Així que les imatges que vaig fer un capvespre de gener de 2002 a la Plana de Vic segurament ja no les podria fer, o bé em costaria més trobar-les.

A la primera de les imatges els pals i el cablejat delimiten els espais de la Creu de Gurb amb el fons on s’intueixen els cim del Pirineu. A la segona de les imatges un tren de la línia de Puigcerdà en direcció Barcelona queda dividit per un pal telefònic.

A la tercera de les imatges un pal en primer pla emmarca a la seva dreta tot Collsacabra tapant Les Guilleries. I a la quarta de les imatges els cables son línies que condueixen al crepuscle únicament.

Esta entrada fue publicada en Fotos comentades. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *