El mirador de la Gargallosa quan no ho era

Gisclareny, abril de 1997

En l’anterior entrada explicava que la Setmana Santa de 1997 havia descobert la pista que enllaça el mirador de Gisclareny amb ell colls de la Bassota i Bena i el poble de Gisclareny. No havia estat mai al poble i em vaig arribar fins a la plaça de l’Església i d’una forma natural vaig enfilar-me per un rocallam al darrera d’una casa fins a un punt elevat on es gaudia d’una vista privilegiada del Pedraforca.

El sol estava a punt de pondre’s darrera el coll del Verdet i va ser una escena màgica. Vaig fer alguna foto i desprès per carretera ja asfaltada vaig arribar a Bagà i d’allà vaig baixar fins a Gironella per enllaçar amb la carretera de Prats de Lluçanès, i finalment arribar-me a Perafita.

Aquest mirador desprès urbanitzat i anomenat de la Gargalllosa va esdevenir un lloc de pelegrinatge durant molts anys per veure el Pedraforca, tan a l’estiu com a la primavera o tardor. Segurament acabaré fent una entrada amb unes quantes fotos fetes des d’allà tan del Pedra com de la Serra d’Ensija i un trosset de Cadí.

Esta entrada fue publicada en Indrets. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *