Frank Machalowski

 

Va néixer el 1971 i viu a Leipzig, Alemanya. La fotografia és part de la seva vida des de fa més de 20 anys Va decidir convertir el seu hobby en una professió i va deixar la seva feina a partir de 2011.

Es defineix a si mateix com un fotògraf de belles arts, blanc i negre, i majoritàriament usant material analògic. Fa ús d’exposicions múltiples i altres tècniques per crear un univers paral·lel en l’ambigu terrenys entre la vida real i la fantasia.

Al marge dels projectes artístics també treballa com a fotògraf independent. Li interessa especialment l’entorn urbà i l’arquitectura i les escenes de la vida quotidiana. És addicte al cinema i li agraden les pel·lícules ben dissenyades, i les històries fora de la normalitat. També té devoció pels vells mestres de de la fotografia en blanc i negre. Els fotògrafs que el fascinen més són Hiroshi. Sugimoto, Michael Ackermann i Henri Cartier-Bresson.

De les seves imatges m’interessa especialment les llargues exposicions en indrets urbans molt concorreguts, tot i que les exposicions múltiples crea fascinants imatges que, efectivament, semblen un univers en paral·lel.

Esta entrada fue publicada en Fotògrafs. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *