Bon dia Lluna!

Durant moltíssims anys, l’únic cim que havia pujat dl Parc Natural Cadí – Moixeró havia estat el Pedraforca. El Cadí era un perfecte desconegut, llevat de la Canal Baridana, que havia fet sense tenir massa consciència d’on havia pujat, ni de que el coll estava al costat mateix del punt més alt de la serra.

A partir de l’any 2000 al anar els caps de setmana a la Cerdanya va créixer l’interès per aquella serra que semblava, vista de lluny, molt inaccessible a les meves possibilitats, perquè jo només hi veia parets i canals molt costerudes.

Estant a la Cerdanya la primera visió que tenia de bon matí era la Costa Cabirolera o Roca Punxeta, segons el cantó des d’on te la miris. La qüestió és que la visió d’aquest cim, que desprès vaig fer unes quantes vegades, em tenia el cor robat.

Amb els anys d’estar a la Cerdanya li vaig fer moltes fotos i des de molts punts de vista, però hi ha aquesta de primera hora del matí d’un cap de setmana de febrer de 2009 en el que la lluna, en fase decreixent, voleiava aproximadament pel damunt del cim: La lluna, un cel blau i immaculat i la neu que emblanquinava totes les parets i canals completaven una escena irrepetible.

Esta entrada fue publicada en Fotos comentades, Indrets. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *